Daniel Donovan

Senior member and Co-Founder of NuPower

Daniel Donovan har været involveret i finansieringen af energiprojekter i USA og resten af verden i mere end 25 år. Han er udvikleren af en lang række igangværende projekter om vedvarende energi og har specialiseret sig i alle former for finansielle spørgsmål i forbindelse med bæredygtig og vedvarende energi industri.

Han er medstifter af virksomheden NuPower, som er en førende udvikler og investor inden for bæredygtig energi. Gennem deres datterselskaber er virksomheden involveret i en lang række bæredygtige teknologier, bl.a. biomasse, brændselsceller og fjernvarme.

NuPower er med i CLEANs internationale projekt Clean Solutions, som øger systemeksporten af danske teknologier. NuPower er hovedinvestoren i et stort fjernvarmeprojekt i den amerikanske by Bridgeport, Connecticut. Byen skal have implementeret et fjernvarme- og kølingssystem, og har investeret i en samlet løsning fra flere danske virksomheder, bl.a. ABB, Logstor, Alfa Laval, Kamstrup, OE3i, Damgaard Rådgivende Ingeniører. Læs mere om projektet her.

Under årsmødet vil Daniel Donovan fortælle om projektet, partnerskabet mellem virksomhederne, og de udfordringer og succeser en investering i en samlet løsning fører med sig.